TÅRTA TILL EN SNICKARE
Allt väl i det konstiga vädret?
Idag har vi varit i Ånge där maken åkte premiärturen med sin quad.
Blir inte mycket körning innan det är dags för första SM-tävlingen i Varberg om 1½ vecka.. :)
Men, men!
Igår gjorde jag en tårta till en snickare som blev 39.
Beställaren ville ha samma smak som tårtan med gerbera hade, alltså chokladbottnar, vit chokladganache, Geisha-ganache och mörk chokladganache. Spacklad med chokladsmörkräm och täckt med 3/4 delar marsipan och 1/4 del sugarpaste.
Att blanda marsipan och sugarpaste på detta vis tycker jag blir superbra och är något jag kommer fortsätta med.
Du bevarar den goda smaken av marsipan och samtidigt blir den lite smidigare att jobba med tack vare sugarpasten.
Lite "snickar-prylar" gjorda av flowerpaste och målade med ätbar metallicfärg.
Ville få trä-känsla på plaketten och marmorerade flowerpasten litegranna.
Det va den, ha det bra alla!
Häftig!
Tack så mycket! :)